Новини

Пощенска банка бе сред най-търсените работодатели на “Виртуалните национални дни на кариерата”

Пощенска банка участва на първите по рода си “Виртуални национални дни на кариерата”. По предварителни данни в събитието са се включили близо 6000 студенти и млади специалисти.

26 март 2020 в категория: Новини

Пощенска банка с финансови мерки и предложения за своите клиенти

Като отчитаме динамичната ситуация, в която се намираме, ние в Пощенска банка възприемаме като своя отговорност предприемането на мерки, с които да ви предоставим възможности за максимално обезпечаване на вашето финансово спокойствие.

17 март 2020 в категория: Новини

Възползвайте се от удобството на дигиталните ни канали

Като отговорна компания и водещ работодател, за Пощенска банка основен приоритет са здравето, сигурността и удобството на нашите клиенти, партньори и служители.

13 март 2020 в категория: Новини

Пощенска банка: С близо 50% расте броят на клиенти, които ползват онлайн банкиране само за година

За поредна година онлайн банкирането на Пощенска банка бележи съществен ръст, сочат данните за 2019 г., сравнени с тези за 2018 г.

6 март 2020 в категория: Новини

Предизвикателствата пред защита на личните данни обсъдиха учениците от Националната търговско-банкова гимназия и експерти от Пощенска банка

Учениците от 11 клас на Националната търговско-банкова гимназия получиха ценни съвети от своите ментори от Пощенска банка как да защитават личните си данни.

28 февруари 2020 в категория: Новини

Продуктите на Пощенска банка бяха предпочетени от земеделските производители на АГРА 2020

Продуктите и пакетните предложения на Пощенска банка предизвикаха силен интерес по време на Международната селскостопанска изложба АГРА 2020, която се проведе в Пловдив.

27 февруари 2020 в категория: Новини

Над 70 експерти от Пощенска банка участваха във второто издание на Investment Academy

Фокус на събитието беше представянето на актуалните пазарни тенденции, перспективите пред икономиката, както и новите инвестиционни продукти и взаимни фондове, които банката предлага.

26 февруари 2020 в категория: Новини

Ученическата банка Postbank Next с награда на 21-ия традиционен панаир на Националната търговско-банкова гимназия

Младите банкери от 11-ти клас на Учебната търговска банка Postbank Next завоюваха почетното 2-ро място в категория “Мултимедийна презентация” по време на 21-вия традиционен панаир на Националната търговско-банкова гимназия.

25 февруари 2020 в категория: Новини

За първи път в България се предлага жилищен кредит с 30 години фиксирана лихва

Пощенска банка пуска на пазара в България нов “Супер жилищен кредит” – първият жилищен кредит с фиксирана лихва за целия срок на кредита. Уникалният продукт се предлага само от Пощенска банка.

19 февруари 2020 в категория: Новини

Конкурентните предимства на различни кредитни продукти дискутираха учениците от Националната търговско-банкова гимназия и експерти от Пощенска банка

В поредно обучение учениците от Националната търговско-банкова гимназия и нашият лектор обсъдиха разнообразието от кредитни продукти, актуалните тенденции в потребителското кредитиране и конкурентните предимства на иновативните решения.

17 февруари 2020 в категория: Новини