Новини

Програмата Dare to Scale на Endeavor ще прерасне в устойчива платформа

Предприемаческата организация и партньорите й от Пощенска банка, ScaleFocus и ИАНМСП отчетоха успешно пилотно издание и висока удовлетвореност сред участниците.

13 декември 2019 в категория: Новини

Пощенска банка с отличие за иновации от European Business Awards 2019

Пощенска банка представи страната ни в категорията за иновации в бизнеса със своя кредитен чатбот EVA (Electronic Virtual Assistant)

7 декември 2019 в категория: Новини

Пощенска банка участва в европейската кампания за борба срещу финансови измами

За четвърта поредна година Пощенска банка, като член на Асоциацията на банките в България (АББ), се включва в европейската кампания, посветена на борбата срещу финансовите “мулета”.

5 декември 2019 в категория: Новини

Петя Димитрова с награда “Банкер на годината” за завоювано доверие на акционерите

Главният изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка получи престижното отличие за успешното приключване на обединението с Банка Пиреос България, спечеленото доверие на акционерите и доказаните умения да ръководи екип.

3 декември 2019 в категория: Новини

Пощенска банка откри три банкови клона от ново поколение

С иновативно събитие, което се проведе едновременно в три локации, Пощенска банка официално откри пилотните си дигитални офиси от ново поколение.

26 ноември 2019 в категория: Новини

Румяна Иванова в Dare to Scale: Откритата комуникация между банката и клиента е от водещо значение за съвместната им работа

Capital raising: VC and Bank financing беше темата на шестото обучение, част от 4-месечната програма за растеж Dare to Scale. Ментор на предприемачите в тази област беше Румяна Иванова, началник управление “Банкиране малък бизнес” в Пощенска банка.

21 ноември 2019 в категория: Новини

Петя Димитрова с отличие сред топ мениджърите на най-големите индустриални, финансови и застрахователни компании в България

Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка, беше отличена като една от едва 6-те наградени жени – топ мениджъри, начело на едни от най-големите индустриални, финансови и застрахователни компании в България.

20 ноември 2019 в категория: Новини

Пощенска банка успешно финализира оперативното обединение с Банка Пиреос България

Сделката, която е второ поред придобиване за Пощенска банка в последните 3 години, отново беше приключена за рекордно кратко време.

18 ноември 2019 в категория: Новини

Златно отличие за Пощенска банка в европейски бизнес конкурс за най-добро клиентско преживяване в банкирането

Финансовата институция е сред победителите в 12-те категории на оспорваното състезание The Retail Banking: Europe 2019 Awards.

15 ноември 2019 в категория: Новини

Петя Димитрова: Дигитализацията е основа на банкирането на бъдещето

Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка е първият български банкер на корицата на престижното издание The European Financial Review.

12 ноември 2019 в категория: Новини