Новини

Какво се случи с корпоративните кредити по време на кризата и какво да очакваме през 2014 г.?

Какво се случи с корпоративните кредити по време на кризата и какво да очакваме през 2014 г.? Това отчита съвместният тримесечен икономически анализ на Пощенска банка и Института за пазарна икономика с фокус върху различни сегменти от банковия пазар

19 декември 2013 в категория: Новини

Пощенска банка с денонощен мониторинг център по време на празниците

По време на коледните и новогодишни празници Пощенска банка ще осигури денонощен мониторинг център, който ще следи за нормалното функциониране на банкоматите на банката при очакваното увеличение на транзакциите в края на годината. На 30 декември клоновете на Пощенска банка ще работят със съкратено работно време до 12:00.

19 декември 2013 в категория: Новини

Пощенска банка обяви победителите във фотоконкурса “Улици”

Най-добрите кадри са събрани в календара на банката за 2014 г. Атанас Кънев от гр. Пловдив спечели голямата награда във фотоконкурса “Улици”, с който Пощенска банка предизвика любителите на фотографията. Конкурсът се проведе в периода 15-30 октомври на страницата на банката във Facebook.

19 декември 2013 в категория: Новини

Пощенска банка с промоционални условия по овърдрафти

Промоционалната кампания по потребителските овърдрафти, предлагани от Пощенска банка продължава до края на 2013 година. Клиентите могат да се възползват от лихвен процент в размер на 10.95% за целия срок на овърдрафта.

18 декември 2013 в категория: Новини

Пощенска банка: “Пазарът на ипотечно кредитиране регистрира уверен ръст през 2013 г.”

Пощенска банка: “Пазарът на ипотечно кредитиране регистрира уверен ръст през 2013 г.” Разработване на иновативни и добре сегментирани продукти, гъвкавост в предлагането, по-ниски лихви и уверен ръст в търсенето – така се характеризира пазарът на жилищно кредитиране за 2013 г. според данните на Пощенска банка.
Тази година ще бъде запомнена с ясно изразения ръст от над 30% в търсенето на жилищни кредити.

17 декември 2013 в категория: Новини

Пощенска банка и УНИЦЕФ в партньорство за “Най-добър старт за всяко дете”

Проектът ще подпомага развитието на Центрове за майчино и детско здраве в страната Пощенска банка и УНИЦЕФ стартират съвместен проект “Най-добър старт за всяко дете”. Стратегическото партньорство ще подпомага проекта на УНИЦЕФ за развиване на мрежа от Центрове за майчино и детско здраве, които да подкрепят семействата в грижата за малките им деца. “Първите 3
16 декември 2013 в категория: Новини

Покани жива елха у дома. С грижа за нашето утре!

Понякога се иска малко, за да промениш много. Тази зима посланието на Пощенска банка е да се вгледаме в малките, но значими жестове, които ни правят по-добри. “Покани жива елха у дома. С грижа за нашето утре!” е нова инициатива на банката, която цели да съхрани природата и да създаде промяна в отношението към коледните
13 декември 2013 в категория: Новини

Пощенска банка с промоционални условия по потребителски кредити

Пощенска банка предлага преференциални условия по потребителските си кредити до края на 2013 г. Клиентите могат да се възползват от 2% по-ниска лихва за първата година от погасителния период, като успоредно с това ще бъдат освободени и от такса за отпускане на кредит.

12 декември 2013 в категория: Новини

Пощенска банка предлага издаване на Квалифициран електронен подпис

Пощенска банка стартира предлагането на нова услуга за сигурност и улеснение на потребителите на услугата интернет банкиране. С търговската марка eSign (www.eSign.bg) и в тясно сътрудничество със “Система за електронни плащания България /СЕП България” АД, банката предлага Квалифициран електронен подпис (КЕП), с който потребителите ще могат да удостоверят самоличността си при достъп до редица електронни услуги.

10 декември 2013 в категория: Новини

Да посрещнем Коледа с настроение

Пленен от коледния дух, екипът на Пощенска банка реши да допринесе за празничното настроение на жителите и гостите на столицата..

4 декември 2013 в категория: Новини