Събития

Северните и западните райони на София стават все по-атрактивни за закупуване на имот

Все повече хора търсят жилища в северните и западните райони на София, отчетоха експерти на бизнес закуска на Пощенска банка и Imoti.net, която се проведе на 4 декември в столицата.

5 декември 2019 в категория: Събития

Пощенска банка – единствената банка с награда от престижния конкурс Effie Awards 2019

Пощенска банка спечели отличие в категория “Услуги” в 12-тото издание на най-престижния конкурс у нас, който отличава ефективността на маркетинговите комуникации – Effie Awards, и стана единствената банка призьор в надпреварата.

27 ноември 2019 в категория: Събития

Пощенска банка подкрепи Предприемаческа борса 2019

Пощенска банка подкрепи инициативата на фондация “Каузи”, Предприемаческа борса 2019, като част от фокусираните си усилия за развитие на предприемаческата екосистема у нас.

20 ноември 2019 в категория: Събития

Имотният пазар в Пловдив – нови и по-просторни жилища

Динамичен пазар и през 2020 година, отчетоха експерти на бизнес закуска на Пощенска банка и Imoti.net в града.

7 ноември 2019 в категория: Събития

Истории за развитието и успеха със стажантската програма на Пощенска банка

Какви са възможностите за #Кариера в Пощенска банка е един от въпросите, които кандидатите за стаж или работа най-често ни задават.

8 октомври 2019 в категория: Събития

Пощенска банка участва в Клуб Инвестор “Предприемачи на бъдещето”

Румяна Иванова, началник управление “Банкиране малък бизнес” в Пощенска банка беше гост лектор в панелната дискусия “Как една компания пораства?”, част от престижния форум, организиран от Инвестор.бг.

26 септември 2019 в категория: Събития

Пощенска банка представи своите специални предложения на фестивала Mood for Food

В крак с кулинарните иновации, Пощенска банка представи своите специални финансови предложения за посетителите на фестивала Mood for Food. Посетителите оцениха много добрата и удобна възможност на място да получат бързо и лесно полезна информация от екипите мобилни банкери на банката.

24 септември 2019 в категория: Събития

Пощенска банка участва във велотур за по-чист въздух

С велотур беше отбелязан финалът на инициативата на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН “Да завъртим колелата за повече въздух”, която се осъществява с подкрепата на Пощенска банка.

20 септември 2019 в категория: Събития

Пощенска банка и Imoti.net организираха бизнес закуска в Бургас: Повишава се интересът към еднофамилни къщи

Ръст на издадените разрешителни за строеж на еднофамилни и двуфамилни жилища отчетоха от община Бургас по време на бизнес закуска на Пощенска банка и Imoti.net в морския град, която се проведе на 17 септември. Експерти по недвижими имоти се обединиха около мнението, че имотният пазар в Бургас и региона е устойчив и има силен инвестиционният интерес.

18 септември 2019 в категория: Събития

Димитър Шумаров: Важно е да инвестираме в бизнес средата и смелите идеи, защото те са бъдещето

Димитър Шумаров, изпълнителен директор и главен финансов директор на Пощенска банка, приветства участниците в програмата за растеж Dare to Scale, която стартира с официално събитие в столичната галерия „Структура“.

13 септември 2019 в категория: Събития