Събития

Пощенска банка покани свои партньори и приятели на празничния концерт “Коледни звезди”

Пощенска банка беше генерален спонсор на празничния концерт “Коледни звезди”. Домакин на традиционния музикален спектакъл на театър “Искри и сезони” беше зала 1 на НДК. Партньори и приятели на банката имаха възможност да се насладят на красива феерия от музика и танци в дните преди светлите коледни празници.

17 декември 2013 в категория: Събития

Фотоконкурс “Улици”

“Улица на София или малко планинско селце. От прашните криволичещи улички на Маракеш, до Сънсет булевард в Лос Анджелис и рибния пазар в Шанхай. Снимай улица. Оживена, дълга, шарена или тайна – твоята улица, любимата ти улица или непозната улица от интересно място по света. Предай ритъма, цвета, покажи живота…” Това беше темата на фотоконкурса,
10 декември 2013 в категория: Събития

Ден на Пощенска банка в Благоевград

Бизнесът очаква ръст на заплатите и нови работни места в Благоевград през следващата година

28 ноември 2013 в категория: Събития

Специално представление на Лалугер за Пощенска банка

Пощенска банка покани свои приятели и служители на ексклузивно откупената от банката театрална постановка “Лалугер”. Моноспектакълът с Николай Урумов едно от най-успешните представления от последните три сезона, представено освен в България и в много страни в Европа. Разказът е за смешно сбогуване с едно отиващо си време, със забравено пространство, в което все още живеят
19 ноември 2013 в категория: Събития

Над 480 бегачи ще се включат в щафета на клуб Бегач и Пощенска банка

Сред основните цели на организаторите е да популяризират благотворителността и затова всички набрани средства от регистрацията на отборите ще отидат за каузата на Национална мрежа за децата “Приеми дете. Създай бъдеще.”

25 октомври 2013 в категория: Новини

Пощенска банка участва в Parking day в София

Този септември Пощенска банка преобрази две паркоместа в центъра на София. Срещу клона на Пощенка банка на ул. “Цар Иван Шишман” 31 и стана част от Глобалната инициатива PARK(ing) Day. В рамките на третото поредно издание на проекта за България банката изгради зелената зона с удобни меки мебели и библиотека на открито. Приятна изненада за посетителите беше шаржистът Йордан Попов, който запечата емоциите им по неповторим и забавен начин.

19 септември 2013 в категория: Зелени инициативи

Вълшебен кът в Южния парк от Пощенска банка

Пощенска банка изненада софиянци с новата си инициатива “ПАРКирай се на зелено” – специално обособен кът в Южния парк, където всеки може да си почива и да се забавлява сред природата. Зелената зона на поляна до входа на парка откъм бул. “Гоце Делчев” и разполага с удобни меки мебели, безплатна библиотека с над 60 актуални заглавия за деца и възрастни, топки за футбол и волейбол, комплекти за федербал и безплатен Wi-Fi.

13 август 2013 в категория: Зелени инициативи

Play 4 Change – Бургас

На 19 и 20 юли в Морската градина в Бургас се проведе кампанията PLAY 4 CHАNGE (Играй за промяната) – информационна кампания за превенция на трафик на хора с цел сексуална експлоатация.

21 юли 2013 в категория: Събития

Play 4 Change – Варна

На 19 и 20 юли в Морската градина във Варна се проведе кампанията за борба с трафика на хора с цел сексуална експлоатация под мотото PLAY 4 CHАNGE (Играй за промяната).

21 юли 2013 в категория: Събития

D2 подкрепиха Play 4 Change в София

Известни български изпълнители подкрепиха PLAY 4 CHАNGE в София На 28 юни с голям концерт в София стартира кампанията за борба с трафика на хора с цел сексуална експлоатация под мотото PLAY 4 CHАNGE (Играй за промяната). На лятната сцена в Борисовата градина с изпълнения на живо към каузата се присъединиха D2, Gravity Co, Милена
28 юни 2013 в категория: Събития