D2 подкрепиха Play 4 Change в София

FacebookTwitterLinkedInEmail

Известни български изпълнители подкрепиха PLAY 4 CHАNGE в София

На 28 юни с голям концерт в София стартира кампанията за борба с трафика на хора с цел сексуална експлоатация под мотото PLAY 4 CHАNGE (Играй за промяната). На лятната сцена в Борисовата градина с изпълнения на живо към каузата се присъединиха D2, Gravity Co, Милена Славова, FYELD и Aftertaste.

Концертът бе предшестван от изпълнения на танцьорите от хип-хоп формация VS Dance, йо-йо състезание и демонстрации, представление на “ХаХаХа” импровизационен театър, както и специална арт инсталация по проект на студенти от департамент “Изящни изкуства” в Нов български университет (НБУ).

Събитието бе официално открито от г-жа Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка и г-жа Антоанета Василева, секретар на Националната комисия за борба с трафика на хора.

Кампанията Play 4 Change е поредната съвместна инициатива на Пощенска банка и Националната комисия за борба с трафика на хора. Целта е посредством различни творчески инициативи да се привлече вниманието младите хора и техните родители и да повиши чувствителността им по проблемите, свързани с трафика на хора. На 19 и 20-ти юли престоят такива събития във Варна и Бургас. Повече за програмата, можете да прочетете на www.facebook.com/PostbankBG