Юробанк И Еф Джи Факторс е “Най-добра международна факторинг компания”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Юробанк И Еф Джи Факторс е “Най-добра международна факторинг компания”

Юробанк И Еф Джи Факторс получи тазгодишната награда за “Най-добра международна факторинг компания (износ-внос)”. За трета поредна година компанията се задържа на челните места на международната класация сред 260 факторинг компании, членуващи в Международната верига на факторинг дружествата (Fаctors Chain International).

Юробанк И Еф Джи Факторс получи отличието по време на 43-тата годишна конференция на F.C.I., която се състоя в Сан Франциско през юни. Класирането е в резултат на гласуване сред всички членове, базирано на количествени и качествени критерии, като качество на предоставяните услуги, годишен оборот, управленска ефективност, опит и брой гласуващи партньори.

Юробанк И Еф Джи Факторс успя да постигне един от най-добрите резултати в историята на F.C.I. и получи оценка “отличен” на базата на горепосочените критерии.

“Това отличие е резултат от колективна работа и усилия, и е от особено значение за компанията, тъй като е постигнато в изключително предизвикателна икономическа среда”, заяви Георгиос Караянопулос, главен изпълнителен директор на Юробанк И Еф Джи Факторс. “В същото време, то демонстрира последователността на компанията и способността й да продължи да се развива динамично и успешно, като отговаря на най-високите международни стандарти. Това се доказва от нашата първа позиция през 2009 г. и втора позиция през 2010 г. при същите критерии”, добави той.

Юробанк И Еф Джи Факторс е основана през 1999 г. година в Атина и е водеща компания в областта на вътрешния и международен факторинг в Гърция (със съответно 34% и 50% пазарен дял през 2006 г.).

През 2004 г. Юробанк И Еф Джи Факторс открива търговско представителство в България, което до края на 2006 г. предлага предимно международни факторинг услуги на български фирми – износители и вносители. От началото на 2007 г. то се преобразува в клон и започва да работи и на вътрешния пазар. Компанията работи в тясно сътрудничество с Пощенска банка, като предлага факторинг услугите си и чрез нейната клонова мрежа.

Пощенска банка

, с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 83,2 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации, и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr
.