Пощенска банка участва на Кошер 2024: среща на идеи, технологии и бъдеще

FacebookTwitterLinkedInEmail

 
В Интер Експо Център се състоя едно от най-очакваните събития на годината – Кошер 2024. С мащабен формат, иновативна програма и повече от 14 интерактивни зони събитието очаквано предложи нещо за всеки – от технологични ентусиасти и креативни професионалисти, до търсещите нови кариерни възможности. Над 50 вдъхновяващи лектори споделиха своите истории и опит.
 
Пощенска банка се включи в богатата програма на фестивала със свой специален кът, в който приветства участниците с разнообразни активности. Те бяха вдъхновени от специалната Младежка програма “Project YOUth“ на финансовата институция.
 
Пощенска банка създаде специалната Младежка програма “Project YOUth“ с идеята да вдъхнови най-малките и да им предостави съобразен с техните потребности и възраст банков продукт, с който да открият вселена от нови финансови възможности. Програмата е разпределена в три възрастови групи – от 7 до 14 години, от 14 до 18 години и от 18 до 26 години. “Project YOUth“ предоставя интересни финансови предложения за дебитни карти за деца и младежи, с ползването на които те придобиват нови и полезни навици, научават повече за ролята на парите и формират от малки своята финансова култура.

Посетителите се докоснаха до най-новото в технологиите и практическите иновации, вдъхновиха се от успешни лидери и обмениха ценен опит с хора от различни индустрии.