61 отбора са записани до момента в Postbank Business Run 2015

FacebookTwitterLinkedInEmail

61 отбора са регистрирани до момента в междуфирменото надбягване Postbank Business Run, което ще се проведе на 7 юни в Бизнес парк София. Това е третата корпоративна щафета, организирана от клуб “Бегач”, с подкрепата на Пощенска банка.

Тази година маратонът подкрепя фондация “За нашите деца”. Събраните средства ще бъдат предоставени за терапевтичните дейности, които Център за подкрепа “Св. София” предлага на деца със специфични потребности или трудности в развитието си.

Събитието е прекрасна възможност за всички компании да подарят незабравим тийм билдинг на служителите си, приели бягането за свой път към здравословния живот. Регистрацията е отворена до 30 май или до достигането на лимита от 150 отбора, а право на участие имат представители от всички фирми в България. По регламент всеки отбор е от 4-ма бегачи, които трябва да пробягат по 4 км всеки. Трасето е с дължина 1 км, което е равно на 4 обиколки от участник преди предаване на щафетата. Всеки участник ще получи тениска от събитието и медал, а времеизмерването е с чипове, вградени в щафетните палки на всеки отбор.

През 2014 г. в корпоративната щафета на “Бегач” и Пощенска банка се включиха 107 отбора от 63 компании или общо 428 състезатели. Най-бързият отбор за втора поредна година бе екипът на SAP Labs Bulgaria, следван от Чахов ООД и Адвокатска кантора Манчев и Рътков.