5% отстъпка при пазаруване с всички кредитни карти от Пощенска банка в магазини Фантастико

FacebookTwitterLinkedInEmail

1 ноември 2013 г., София

 Притежателите на кредитни карти Visa и American Express от Пощенска банка (www.postbank.bg) могат да се възползват от 5% отстъпка при пазаруване във верига магазини Фантастико. Промоцията е в сила от 1 ноември до 15 декември.

 Отстъпката се получава автоматично по кредитната карта и се отразява в следващото месечно извлечение заедно с направената покупка. Офертата важи и за стоки, които са в промоция.

 Пощенска банка е лидер на пазара на кредитни карти в България с 26% пазарен дял и непрекъснато следи тенденциите и очакванията на клиентите, за да им осигури най-добро обслужване. “Тази година това е четвърта подобна промоция, която организираме, след успеха на кампаниите ни с Пикадили, ИКЕА и удвояване на точките по програмата за лоялност MyRewards.Основната ни цел е да предлагаме услуги с реална и лесно измерима добавена стойност за нашите картодържатели. Винаги се стремим да избираме популярни вериги магазини, което дава възможност на повече клиенти да се възползват от отстъпките.” – сподели Виктор Цветков, началник отдел “Кредитни карти” в Пощенска банка.

 За всяка покупка клиентите могат да получат отстъпка до 10 лв., а максималната сума на отстъпките по време на промоцията е 100 лв. Отстъпките се прилагат само към покупки в търговските обекти на верига Фантастико на ПОС терминали на Пощенска банка и не важат за закупуване на цигари и тютюневи изделия, както и за покупки на равни месечни вноски.

 Повече информация клиентите могат да получат в най-близкия клон на Пощенска банка или чрез обаждане в Центъра за обслужване на клиенти на тел. 0700 18 555 и онлайн на адрес www.postbank.bg. Пълен списък с магазините на Фантастико можете да откриете на техния сайт: http://www.ff-bg.net/bg/shops/.