10% отстъпка в магазини Пикадили

FacebookTwitterLinkedInEmail

Промоцията е валидна от 11 февруари до 11 април във всички магазини на веригата в цялата страна

Пощенска банка (www.postbank.bg) стартира нова промоционална кампания съвместно със супермаркети Пикадили и Пикадили Daily за всички съществуващи и нови клиенти на кредитни карти American Express, Euroline American Express и Visa. В периода 11 февруари – 11 април 2013 г. картодържателите ще могат да се възползват от 10% отстъпка от стойността на всяка своя покупка в супермаркетите от веригата.

Отстъпката от направените покупки ще се връща автоматично обратно по кредитната карта на клиента и важи за всички стоки в магазина, включително и за тези в промоция. Максималната сума на отстъпките, общо за всички покупки, направени в периода на промоцията е до 100 лева по всяка притежавана карта.

В кампанията ще могат да участват и притежателите на новата златна кредитна карта Visa Gold, която банката предлага от декември миналата година.

В допълнение, за всеки похарчен лев, пазаруващите с кредитни карти събират бонус точки по програмата за лоялност на Пощенска банка MyRewards, които могат да бъдат усвоени под формата на парични награди. Всички желаещи да се възползват от специалната оферта, които не са притежатели на кредитни карти American Express или Visa от Пощенска банка, имат възможност да кандидатстват за издаване на такива в най-близкият клон на банката или онлайн на адрес
www.postbank.bg

Повече информация за специалното предложение на Пощенска банка е достъпна на уебсайта на банката, в клоновата мрежа или чрез обаждане в Центъра за обслужване на клиенти на тел. 0800 18 000 (безплатен за цялата страна).