10% отстъпка в ИКЕА за клиенти с кредитни карти от Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

От 10 до 30 юни 2017 г. притежателите на кредитни карти от Пощенска банка могат да пазаруват с 10% отстъпка от цената на всички стоки в магазин ИКЕА. Промоционалната оферта важи за всички артикули в мебелния магазин, включително и за такива, чиито цени са вече намалени във връзка с други кампании и промоции. Предложението е валидно и за покупки през Центровете за поръчки на магазина в Бургас и Варна.

Всеки клиент, притежател на кредитна карта от Пощенска банка, има възможност да планира обновяването на дома си, използвайки кредитната си карта на ПОС терминал на банката в магазин ИКЕА. Отстъпката от 10% се получава автоматично по картата и се отразява в следващото месечно извлечение, заедно с направената покупка.

С новата си лятна колекция ИКЕА предлага идеи за градината и обзавеждането на балкона. Акцентът през летните месеци е поставен върху интересните решения, с които без значение дали живеем в града или извън него, можем да прекарваме повече време навън.

Повече информация за предстоящата промоция клиентите могат да получат на кратък номер *7224 на “Центъра за обслужване на клиенти” на Пощенска банка или на www.postbank.bg.