Юробанк И Еф Джи Факторс взе голямата награда на Международната верига на факторинг дружествата

FacebookTwitterLinkedInEmail

Юробанк И Еф Джи Факторс взе голямата награда на Международната верига на факторинг дружествата

Факторинг дружеството, част от групата на Пощенска банка, е представено и у нас

2 юли 2009 г.,София

Юробанк И Еф Джи Факторс спечели голямата награда за най-добро дружество за Международен и вътрешен факторинг за 2009 на Международната верига на факторинг дружествата (Fаctors Chain International). Победителите за тази година в съревнованието за Факторинг компания на годината, бяха обявени на годишната среща на организацията, която се проведе през юни 2009 г. в Истанбул. Победителите се избират от всички членове на организацията с право на глас, като за пета поредна година се провежда електронно гласуване.

Юробанк И Еф Джи Факторс е водеща компания в областта на вътрешния и международен факторинг в Гърция, основана през 1999 година в Атина. Дружеството има търговско представителство в България от 2004 г., което до края на 2006 г. се фокусира предимно върху международни факторинг услуги на български фирми – вносители и износители. От началото на 2007 г. представителството се преобразува в Юробанк И Еф Джи Факторс – клон “България” и започва да развива дейност и на вътрешния пазар.

Пощенска банка

е член на Юробанк И Еф Джи Груп, европейска банкова организация с активи, възлизащи на общо 82.1 милиарда евро, и над 24 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от над 1 600 локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

В Европа групата присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи Груп е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите банкови групи, базирани в Швейцария.