Централата на Пощенска банка се премести в нова сграда

FacebookTwitterLinkedInEmail

Официално беше открита новата сграда на Пощенска банка

Петима от първите клиенти на кредитната институция взеха участие в тържеството

 

29 юни, 2004

 

Днес, 29 юни, официално бяха открити новите централа и клон на Пощенска банка, които се намират в модерния бизнесцентър на бул.”Цар Освободител” 14 в столицата.

 

В церемонията по откриването взеха участие  петима от първите клиенти на кредитната институция. “Нашите първи клиенти използват продуктите бърз потребителски кредит, депозит и разплащателни сметки. Тяхната лоялност към Пощенска банка ни наведе на идеята, че е естествено те да станат част от нашия общ празник”, коментира Борислав Моянов, член на Управителния съвет на Пощенска банка и мениджър сектор “Банкиране на дребно”.

so_006.jpg

“Новият ни офис е изцяло съобразен с корпоративните принципи на нашата институция, чиято цел е да предложат на клиентите ни най-доброто обслужване, а на нашите служители – максимално комфортна работна среда”, коментира Изпълнителният директор на Пощенска банка Панайотис Варелас, при  представянето на новата сграда.

 

so_004.jpg

Новият клон на кредитната институция разполага с четири каси, пет обособени продажбени центрове и бакомат. В него ще бъдат достъпни всички продукти, които се предлагат от Пощенска банка. За по-голяма сигурност и спокойствие на служители и клиенти, банката е осигурила охранителна система, отговаряща на европейските и световни стандарти.

so_002.jpg

 

В новата модерна сграда, както и в своите клонове в страната, 95%  от Пощенска банка са  оборудвани с IP телефони. Новата съвременна форма на телефония позволява разговори с колеги от цялата страна на принципа “вътрешно избран номер”. Така едновременно се спестяват разходи, създава се възможност за бърза и качествена комуникация, осъществяване на конферентна връзка и на разположение е единен телефонен указател,

Новият клон е 30 поред за Пощенска банка. С него клиентите на банката могат да ползват общо 122 клонове и офиси, като до края на 2004 година се планира да бъдат открити още места за продажба на продукти и услуги на кредитната институция.

Акционери на Пощенска банка:

ALICO / CEH BALKAN HOLDINGS LIMITED – 96,74%

БЪЛГАРСКА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННА КОМПАНИЯ АД – 1,40%

БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ЕАД – 1,40%

НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА – 0,46%