Финансово изложение Банки, Инвестиции, Пари

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка на изложението “Банки, Инвестиции, Пари”

Тази година специализираното финансово изложение “Банки, Инвестиции, Пари”, на което Пощенска банка е традиционен участник, се провежда от 9 до 12 февруари в Палата 7 и Конгресния център на Международния панаир в Пловдив. 

По време на четиридневното изложение ще бъдат засегнати и дискутирани разнообразни теми от финансовия сектор – Модерното банкиране и европейски стандарти, общинско кредитиране, тенденции и развитие на финансовия сектор в страната, застрахователен пазар, пенсионно и здравно осигуряване, възможности за управление на активи на източноевропейските капиталови пазари, законова рамка. Стратегия за развитие на БФБ-София 2005-2009 година, новости и тенденции в електронните разплащания, инвестиционен климат в България, както и пазарът на недвижимите имоти като цяло.

На изискан коктейл на 9 февруари в Новотел-Пловдив ще бъдат връчени  наградите за “Най-добър финансов продукт на 2004” в шест категории:

- Инвестиции и влогонабиране

- Кредитиране и финансиране

- Картови продукти и услуги

- Електронни финансови продукти

- Застраховане

- Здравно и пенсионно осигуряване

С най-голяма тежест в оценката на всички кандидатстващи финансови продукти ще бъдат ползата за клиента (финансова, качествена, достъпност), уникалност и иновативност на продукта, и не на последно място ефективна рекламна кампания.

Тази година Пощенска банка е кандидат в категорията “Електронни финансови продукти” с услугата електронно банкиране, която предлага успешно от февруари 2004. Електронното банкиране на Пощенска вече е носител на престижната награда “Най-добър сайт за електронно банкиране” на Международния уеб-фестивал в Албена, провел се през юни 2004.