Старт на нова услуга за пазаруване онлайн от САЩ за притежателите на карти American Express

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка обяви старта на нова услуга за пазаруване онлайн от САЩ

за притежателите на карти American Express

Повече от 1,7 милиона от най-големите онлайн магазини и уебсайтове в САЩ (включително такива, които в момента не поддържат доставка извън САЩ или до България) ще отворят своите виртуални врати за картодържатели на American Express, които ще могат да използват услугите на GlobalShop. Порталът предоставя физически адрес в САЩ, който се използва като адрес за доставка при пазаруване в американски онлайн сайтове. След като поръчаните стоки пристигат на този адрес, GlobalShop експерти предприемат всички действия, свързани с международното изпращане, освобождаване от митница, както и доставката на поръчаните стоки “до вратата” на картодържателя в България.

Удобството от пазаруването се допълва от осигурения прозрачен процес на предоставяне на информация за транспортни разходи, размер на мита, такси за обслужване, както и съдействие в процеса на поръчка и доставка и информация за специални оферти и продажби в магазини в САЩ. Картодържателите могат да очакват най-високо ниво на обслужване от момента на покупката до доставката до посочения адрес в България. Пълният списък и описание на предлаганите услуги можете да намерите на адрес:
www.globalshop.net
.

“Щастливи сме, че ще работим с GlobalShop, за да предоставим на нашите клиенти притежатели на кредитни карти American Express достъп до онлайн пазаруване от търговци в САЩ. Уверени сме, че те ще оценят и ще се възползват от високото ниво на обслужване и сигурност при използване на GlobalShop за онлайн покупки”, заяви Ефтимиос Зойс, началник управление “Потребителско кредитиране и карти” в Пощенска банка.

Услугите на GlobalShop са достъпни за всички притежатели на кредитни карти American Express от Пощенска банка. За да получат достъп до услугата, клиентите могат да кликнат върху GlobalShop линка, посочен на електронен адрес
www.americanexpress.bg
, да се регистрират в системата и лесно и сигурно да правят покупки с картата си American Express.

* Доставчикът на услугата GlobalShop.net е SkyShop Logistics, Inc., САЩ, и “Юробанк И Еф Джи България” АД не участва в предоставянето на услуги и съответно не носи отговорност за тяхното изпълнение от страна на доставчика.

Пощенска банка

с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr
.