Стартира лятната стажантска програма на Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка стартира записването за традиционната си лятна стажантска програма. Тя е насочена към амбициозни и талантливи млади хора с мотивация да докажат своите качества и да започнат професионалната си кариера във водеща финансова институция. Стажът дава възможност на участниците да натрупат практически умения в банковата сфера и да се ориентират относно своята бъдеща професионална реализация.

Практиката стартира от 1 юли 2014 г. и ще се провежда във финансовите центрове на банката в София, Варна, Бургас, Пловдив, Плевен и Русе. Стажът е платен и е на пълен работен ден.

Програмата започва с едноседмичен познавателен курс, по време на който младежите имат възможност да получат обща информация за банката, нейната вътрешна структура и основни сфери на дейност. Специално внимание се отделя и на представянето на ключовите продукти на финансовата институция.

В помощ на студентите експертите на Пощенска банка ще проведат събеседвания, за да определят най-подходящата сфера на дейност за тях. Разпределението по локации ще бъде извършено и в съответствие с възможностите на кандидатите. Успешно приключилите стажанти получават сертификат за преминат стаж и попадат в базата данни с перспективни бъдещи кандидати за работа.

Желаещите да практикуват стажа си в Пощенска банка трябва да бъдат студенти 3 или 4 курс на обучение в икономическа специалност. Крайният срок за кандидатстване е 13 юни.