Стартира интернет сайта на кредитни карти American Express в България

FacebookTwitterLinkedInEmail

Стартира интернет сайтът на кредитни карти American Express в България

19 януари 2009 г., София

Стартира българската интернет страницата на кредитни карти American Express, които Пощенска банка издава ексклузивно у нас. Българският сайт е най-новото попълнение сред повече от 80 национални страници на American Express. На адрес
www.americanexpress.bg
може да бъде открита информация за всички продукти и услуги на American Express, както и да се кандидатства за карта чрез заявление по електронен път. Притежателите на кредитните карти могат да открият информация за всички актуални промоции и пълен списък на търговските обекти в каталога American Express Selects, предлагащи преференциални условия при пазаруване на картодържателите на American Express.

“От началото на партньорството на Пощенска банка и American Express нашата банка е издала над 190 000 карти на български потребители. През 2009 г. ще работим да наложим картите като сигурен и удобен платежен инструмент във все повече търговски обекти в страната. Тъй като клиентите и качеството на предлаганата им услуга за тях са във фокуса на всичко, което правим, ние ще продължим да увеличаваме и предлагаме нови преференции за притежателите на карти American Express”, заяви Севдалина Василева, началник на управление “Потребителско кредитиране” на Пощенска банка. “Надяваме се, че благодарение на новия сайт, който дава възможност за бързо и удобно онлайн кандидатстване, картите American Express ще станат още по-достъпни за всички, желаещи да ги притежават.”

Пощенска банка е ексклузивен издател на кредитните карти American Express в България от 2005 г. насам. Кредитните карти American Express гарантират на българския потребител висококачествено обслужване и отлични условия, както и богат пакет от услуги и преференции, включващ 24-часово обслужване на клиентите, 7 дни в седмицата, в България и в чужбина. С American Express клиентите на Пощенска банка получават безлихвен гратисен период до 55 дни, съдействие при пътуване в чужбина в туристически офиси в целия свят, застраховки при пътуване, гаранции за покриване на щети и специални отстъпки по целия свят.

Пощенска банка

, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с активи, възлизащи на общо 77.3 милиарда евро, и над 24 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от над 1 700 локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

В Югоизточна и Централна Европа (Нова Европа) групата присъствa в Гърция, България, Румъния, Сърбия, Полша, Турция, Украйна и Кипър. До момента групата е инвестирала над 2 милиарда евро в страните от Нова Европа.

Юробанк И Еф Джи е част от Юробанк И Еф Джи Груп – третата по големина банкова група, базирана в Швейцария. По обем на пазарна капитализация Юробанк И Еф Джи е сред водещите компании, регистрирани на гръцката фондова борса, и има над 210 000 акционери.