Спестовна сметка “Мега” на Пощенска банка с голямата награда на “Банки, Инвестиции, Пари”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Спестовна сметка “Мега” на Пощенска банка с голямата награда на “Банки, Инвестиции, Пари”

Банката спечели наградите за най-добър депозитен и най-добър инвестиционен продукт

5 март 2009 г., София

Пощенска банка спечели голямата награда “Финансов продукт на годината” за спестовна сметка “Мега” на специализираното финансово изложение “Банки, Инвестиции, Пари”, което се провежда в Международния панаир, Пловдив, от 4 до 6 март под патронажа на министъра на финансите Пламен Орешарски. Банката спечели още наградите в категории “Депозитни продукти и влогонабиране” за спестовна сметка “Мега” и “Инвестиционни продукти” за взаимните фондове, предлагани от Пощенска банка.

POresharski_AHassiotis1.jpg

“Тази награда е поредното признание, че правим най-доброто за своите клиенти в добри и в предизвикателни времена”, заяви на награждаването Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, който посвети наградата на служителите на банката. По-рано в качеството си на председател на Гръцкия бизнес съвет в България г-н Хасиотис направи изказване в рамките на откриващата сесия на съпътстващата международна конференция на тема “Финансовият сектор в условия на глобална финансова и икономическа криза: Решенията за България”.

Пощенска банка участва за седма година в специализираното, международно финансовo изложение “Банки, Инвестиции, Пари”. Банката предлага на посетителите на изложението промоционално две кредитни карти с половин годишна такса и новия депозит “Авансова лихва”, който дава на клиентите възможност да получат предварително лихвата от депозита си при откриването му. Щандът на банката се намира в палата 7 на панаирния град. От 2003 г. досега Пощенска банка е носител на тринадесет награди от финансовото изложение. 

Пощенска банка

, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с общи активи, възлизащи на 79.4 милиарда евро и над 24,000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си на  повече от 1,700 локации и чрез алтернативни канали на дистрибуция.

Юробанк И Еф Джи Груп присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Тя е част от И Еф Джи Груп, трета по големина банкова група в Швейцария.

Позицията ни на разрастваща се европейска финансова институция е подсилена от отличните ни финансови резултати и разширяването на присъствието ни на пазари, на които се отличаваме благодарение на богатия си опит и познания. Високата капиталова адекватност и качеството на предлаганите от нас услуги, съчетани с отдадеността на нашите служители, здравословните ни темпове на растеж и стабилни приходи, са гаранция, че ще продължим да подкрепяме възходящото развитие на бизнеса на нашите клиенти и акционери.