Смяна на ПИН код предлагат от Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Смяна на ПИН код предлагат от Пощенска банка

Притежателите на кредитни карти от Пощенска банка имат възможност да сменят своя ПИН код от всеки банкомат на трезора

Пощенска банка предлага нова функционалност на притежателите на кредитни карти, издадени от финансовата институция. Всички картодържатели на банката имат възможност безплатно да сменят ПИН кода на картата си по всяко време на денонощието и от всеки банкомат на трезора. Така всеки клиент ще може да определи четири цифрения си код по свое желание, като от банката съветват да се избягва използването на еднакви цифри.

За да промени своя ПИН, клиентът трябва да извърши следните операции:

1.След въвеждането на картата в банкомата, от менюто трябва да се избере опцията “Други услуги”;

Новата функционалност е валидна единствено за притежатели на кредитни карти от Пощенска банка, които могат да сменят своя ПИН код от всеки банкомат на трезора.

Пощенска банка

, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с общи активи, възлизащи на 79.4 милиарда евро и над 24,000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си на повече от 1,700 локации и посредством алтернативни канали на дистрибуция.

З——а нас в Юробанк И Еф Джи, клиентите са всичко. Гордеем се с подкрепата, която им оказваме във всеки етап от живота им, предоставяйки ефективни финансови решения, за да отговорим на техните променящи се финансови потребности.