Проект “Зелени отсечки“

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

Проектът “Зелени отсечки“ е сред финалистите в програмата “Вселена от възможности“, категория “Зелени проекти“. Виж повече за него тук. Разгледай всички проекти-финалисти на: www.30yearspostbank.bg

 

 

 
 

Резюме на проект “ЗЕЛЕНИ ОТСЕЧКИ – система за общонационално включване на младежи и семейства в емоционално-психологически Актив за формиране на отношение към заобикалящата среда”
 

“ЗЕЛЕНИ ОТСЕЧКИ – система за общонационално включване на младежи и семейства в емоционално-психологически Актив за формиране на отношение към заобикалящата среда”. Значим обществен проблем: от въздействие за формиране на ОТНОШЕНИЕ към околната среда се нуждае цял един народ! ИДЕЯТА: с възможностите на същия този народ да се развие система за ФОРМИРАНЕ на позитивно ОТНОШЕНИЕ към заобикалящата среда. ЦЕЛ: въвличане на младежи и семейства в хендмейд-, фото- и компютърно творческо участие в емоционално въздействащ психологически Актив с онлайн видимост. Форма на въвличане – КОНКУРСИ. Мотивационен стимул, Сертификат. ДЕЙНОСТИ: 3 национални онлайн-конкурси. Тема “ПРИРОДА”. РЕЗУЛТАТИ: Изместване към позитивност в нагласата към заобикалящата среда на огромна част от хората с лавинообразно нарастване на ефекта. Видимост в интернет. Ползи от проекта: за участниците в конкурсите и за обществото НА НАЦИОНАЛНО НИВО: КОЛИЧЕСТВЕНО ИЗМЕРИМ резултат: БЛОГ; 22 видеа в СПЕЦИАЛЕН ПРОЕКТЕН КАНАЛ в YouTubе.