Притежатели на кредитни карти от Пощенска банка пазаруват без лихва за покупки на равни месечни вноски

FacebookTwitterLinkedInEmail

Притежателите на кредитни карти от Пощенска банка пазаруват без лихва за покупки на равни месечни вноски

2 февруари 2011 г., София

Притежателите на кредитни карти EuroLine American Express и Visa от Пощенска банка пазаруват без лихва за покупки на равни месечни вноски в избрани търговски обекти в страната. Предложенията са безсрочни и са насочени, както към настоящи, така и към нови картодържатели, които плащат на ПОС терминал на банката.

Картодържателите могат да пазаруват при специалните условия, разсрочвайки стойността на покупката според предпочитанията си и в рамките на конкретното предложение в съответния обект: дрехи и аксесоари в Zara, Bershka, Motivi, Sisley, Furla, Stradivarius, Pull and Bear, Oysho, United Colors of Benetton, D&G, Ermenegildo Zegna, Longchamp, Camel Active, Fox, Replay, Esprit, Marella, Max&Co, Massimo Duti, Max Mara Trandbox и др. Освен дрехи и аксесоари на равни месечни вноски без лихва, могат да бъдат закупени още обувки, техника, козметика, стоки за дома и свободното време (например в хипермаркети Темпо и Рода), туристически услуги и др. Актуалният списък с магазини е достъпен на сайта на банката –
www.postbank.bg
, в секция “Специални оферти за кредитни карти”.

Пазаруването на равни месечни вноски става все по-популярно сред картодържателите, тъй като дава възможност желаната стока или услуга да бъде закупена на момента, а платена разсрочено във времето. Покупката не е обвързана с допълнителни документи или усложнения, прави се лесно и удобно на ПОС терминал на Пощенска банка. Пазарувайки на вноски, клиентите не натоварват излишно семейния си бюджет при покупка на по-скъпи стоки – те разсрочват стойността на покупката във времето и плащат всеки месец фиксирана вноска от допълнителния кредитен лимит, предназначен за покупки на вноски.

Пощенска банка

, с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 86,5 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага банкови услуги в 10 страни чрез мрежата си от 1 600 локации. Юробанк И Еф Джи е втората по големина банка в Гърция и присъства в Европа с операции в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите международни банкови групи с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr
.