Притежателите на кредитна карта EUROLINE ще пазаруват без да плащат лихви

FacebookTwitterLinkedInEmail

Притежателите на кредитна карта EUROLINE ще пазаруват без за плащат лихви

Промоцията важи за целия период на изплащане на покупките

21 април,

От 22 април до 8 май т.г., всички притежатели на EuroLine кредитна карта ще могат да пазаруват без лихва в над 3900 търговски обекта в цялата страна. По този начин картодържателите ще спестят от стандартната годишна лихва.

“Всички покупки направени в този период ще бъдат изплащани без начисляване на лихва независимо от периода на погасяване на задължението”, поясниха от Пощенска банка.

Условията на промоцията не важат за покупки на равни месечни вноски и теглене на пари в брой. В тези случаи се прилага стандартната годишна лихва.

За удобство на клиентите погасителните вноски могат да се правят освен в офисите на Пощенска банка и БРС, така и по телефона или чрез интернет (e-pay.bg)

Кредитна карта Euroline се издава от началото на 2003 г. Към момента Euroline е водещ продукт на българския пазар с над 180 000 издадени карти.

От края на месец март т.г. Пощенска банка започна да издава EuroLine кредитната карта. Банката пое от “Бългериън Ритейл Сървисиз” (БРС) обслужването на всички договори с притежателите й – физически лица, както и на всички договори с търговци за приемане на плащания с картата. Двете дружества са част от гръцката EFG Eurobank Ergasias, а също и основен акционер и  в Banc Post (Румъния) и EFG Eurobank AD Beograd (Сърбия).