Пощенска банка удължава промоцията на жилищния си кредит

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка удължава промоцията на жилищния си кредит

До 31 август кредитът е без такса за разглеждане на документите и с 50% отстъпка от таксата за управление

29 юни 2005 г.

Пощенска банка удължава промоционалните условия на жилищния си кредит заради големия интерес към продукта, съобщават от финансовата институция. До края на август клиентите на банката могат да се възползват от намалените такси – 50% отстъпка от таксата за управление и без такса за разглеждане на документите.

Атрактивният жилищен кредит се предлага от април с едни от най-ниските лихви на пазара – 5.75% в евро и 6.3% в лева. Лихвата е фиксирана и е валидна за първата година на кредита, а за остатъчния период тя е 8,3% за кредити в лева и евро.

Процедурата е опростена, а клиентът получава предварително одобрение до 2 дни. Експертите по жилищно кредитиране във всеки офис на банката ще консултират клиентите за всичко необходимо относно кандидатстването за жилищен кредит и ще предлагат най-удобния за тях вариант.

Пощенска банка финансира до 100% от стойността на сделката, а срокът на погасяване на кредита е до 25 години, с възможност до 24 месеца гратисен период при изплащането.

Кредитът е предназначен за закупуване на недвижими имоти, ремонт и подобрения, строеж и довършителни работи или рефинансиране на жилищни кредити от други банки.

Клиентите имат възможност да теглят допълнителен потребителски кредит при изгодни условия.