Пощенска банка увeличава размера на бързите си потребителски кредити

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка увeличава размера на бързите си потребителски кредити

21.06.2004 г.

Заради големия потребителски интерес, от 22 юни до 31 юли банката пуска на пазара потребителски кредит с промоционални условия. Максималният размер на кредита сe увеличава на 10 000 лв. /при предишна максимална сума от 7 000 лева/, при запазен срок на погасяване – до 5 години. Освен с увеличен размер, бързите потребителски кредити ще се предлагат и с промоционални лихви – заемите над 5000 лв. се отпускат с намалена лихва от 13.75%, а за останалите кредити важи стандартната годишна лихва на банката.

Като специален бонус Пощенска банка предлага на своите клиенти кредитна карта Euroline от BRS, с която клиентите могат да получат допълнително финансиране, както и да се разплащат в над 2000 търговски обекта в цялата страна. За всеки одобрен клиент по Бързите кредити, кредитната карта се отпуска без 25-левовата такса за издаване и с предварително одобрение.

“Маркетинговите ни проучвания сочат, че именно в летните месеци нуждата от текущо потребителско финансиране се увеличава неколкократно и облекчените условия на кредитите са адекватен отговор на пазарното търсене и на усилията ни да предложим най-доброто на нашите клиенти”, смята Борислав Моянов, член на УС и Мениджър сектор “Банкиране на дребно” в Пощенска банка. Той припомня големия успех на кредитите за лятна почивка, които трезорът стартира през миналата година, като тази година от банката са се постарали да разширят капацитета на предлаганите услуги.

Бързите потребителски кредити – най-успешният продукт на финансовата институция, могат да се използват за почивка, ремонт, текущо финансиране, съобщават от трезора.