Пощенска банка с приз “Финансов продукт на годината”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка с приз “Финансов продукт на годината”

25% е нарастването на финансовите активи на Банката спрямо миналата година

Пловдив, 6 февруари 2004 г.

Програмата за жилищно кредитиране на Пощенска банка “Моят дом” получи специалната награда “Финансов продукт на годината 2003”на изложението “Банки, инвестиции, пари”. Призът беше връчен на Борислав Моянов, Директор Банкиране на дребно във финансовата институция, на церемония в Новотел Пловдив. Пощенска банка получи наградата в категорията “Кредитни продукти и финансиране” в съревнование с продуктите на SG Експресбанк, Насърчителна банка, TBI Credit и Елана инвестмънт. Банката бе наградена и за “Най-добре организиран щанд” на изложението.

По време на изложението експертите на Пощенска банка представиха новите тенденции в интернет-банкирането, както и актуалните финансови резултати на банката.

Той съобщи, че наградената на “Банки, инвестиции, пари” програма за жилищно кредитиране “Моят дом” е разработена специално, за да улесни търсенето на пазара за жилищни кредити, който по проучвания на банката в края на миналата година е надхвърлил 100 милиона лева.

От стартирането си на 1 септември до сега жилищните кредити се превърнаха в един от най-търсените продукти на финансовата институция с ръст от 20%.