Пощенска банка с отстъпка за новата учебна година

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка с отстъпки за новата учебна година

Промоцията “На есен с песен” ще продължи до края на септември

За началото на новата учебна година Пощенска банка предлага редица отстъпки за своите клиенти с промоцията “На есен с песен”. Специалното предложение на финансовата институция включва отстъпки до 15% при пазаруване в избрани търговски обекти за всички притежатели на кредитни карти Visa, American Express и Euroline American Express, издадени от банката.

Партньори на финансовата институция са книжарници “Пингвините”, веригите “Foot Comfort”, “Спорт мания” и “Мебели Арон”. Отстъпките варират между 2 и 10% според обекта и се отразяват автоматично по картата на клиента. В магазините на Sport Depot и М Свят потребителите получават отстъпка до 15% на място в търговския обект. Промоционалната оферта включва и предложения за разсрочено плащане на равни месечни вноски при 0% лихва при покупка в търговските обекти от веригите “Техномаркет”, “DOMO” и “Foot Comfort”. Промоционалните условия ще са валидни до края на септември.

Пощенска банка е лидер на пазара на кредитни карти в България с над 360 000 издадени карти, които могат да бъдат използвани в повече от 8 000 търговски обекта в цялата страна. Банката предлага кредитни карти Visa, American Express и Euroline American Express, като е екзлузивен издател на карти American Express за България.

Пощенска банка

е член на Юробанк И Еф Джи Груп, европейска банкова организация с активи, възлизащи на общо 82,1 милиарда евро, и над 24 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от над 1 600 локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

В Европа групата присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи Груп е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите банкови групи, базирани в Швейцария.