Пощенска банка с лятна промоция по жилищни и ипотечни кредити

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка с лятна промоция по жилищни и ипотечни кредити

Новите клиенти на банката няма да плащат такса за кандидатстване

7 юли 2010 г.

В разгара на лятото, Пощенска банка обявява изгодни промоционални условия по жилищно-ипотечните си продукти. Всички кредитоискатели, които са подали искане за ипотечен кредит през юли и август няма да заплащат такса кандидатстване. Промоцията обхваща и най-новите кредитни продукти на банката Сигурен дом, уникален за пазара целеви жилищен кредит с фиксирана за двугодишен период лихва, и Активен дом, който позволява на клиентите да обединят всички свои кредитни и лизингови задължения в един заем с много по-добри условия. По този начин новите клиенти на банката могат да спестят 50 лв. ако се интересуват от Сигурен дом и 70 лв., в случай че кандидатстват за Активен дом.

Промоцията е в сила до края на месец август и е израз на стремежа на Пощенска банка да задържи водещите си позиции в областта на жилищното кредитиране. Напомняме ви, че наскоро банката лансира на пазара два иновативни ипотечни продукти. През март, Пощенска банка обяви подобрените услови по популярния си продукт Сигурен дом. Клиентите с превод на работна заплата в банката могат да се възползват от преференциална фиксирани лихва от 7,35% в евро за период от две години. Клиентите, които са обслужвали редовно задълженията си по време на двугодишния период имат възможност да получат допълнителен лихвен бонус за остатъчния период на кредита.

През февруари, банката представи и новия кредит Активен дом, който съчетава предимствата на потребителски и ипотечен кредит. Продуктът предлага средства срещу ипотека при значително по-ниска лихва в сравнение с останалите потребителските кредити и може да се използва за най-различни цели. Кредитът също така дава възможност на клиенти с различни кредити да намалят месечните си вноски и да оптимизират бюджета си, консолидирайки дългове като потребителски заем, овърдрафт, задължения по кредитни карти, лизинг или жилищен кредит, в един кредит с по-изгодна лихва, една падежна дата и сметка за управление.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 85,9 млрд. евро активи и над 23 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в над 1 600 свои локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали. В Европа групата присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи Груп е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите международни банкови групи с присъствие в 40 страни.