Пощенска банка спечели приза “Иновативна банка” от годишните награди “Компания на годината”

FacebookTwitterLinkedInEmail

 
Пощенска банка получи златното отличие в категория “Иновативна банка” от годишните награди “Компания на годината”. Това е поредното признание за финансовата институция, която вече 32 години е сред лидерите на пазара и успешно внедрява и налага едни от най-модерните и иновативни решения в полза на своите клиенти.
 
“Вярваме, че иновациите са дълбоко закодирани в нашето ДНК и са основен фактор в успешната ни стратегия за развитие, която ни позволява да създаваме продукти и услуги от ново поколение. Доказателство за ефективността на този подход са нашите клиенти, които разпознават Пощенска банка като партньор, на когото биха доверили финансовото си бъдеще. Тази награда има особена стойност, защото идва в навечерието на поредната успешна сделка по придобиването на БНП Париба Лични финанси, която става част от Пощенска банка и продължава работа на българския пазар под бранда ПБ Лични финанси by Postbank. С богатия си опит и експертиза двата екипа ще продължат заедно напред и ще интегрират нова Beyond banking концепция, предоставяща повече стойност и ползи за клиентите”, коментират от Пощенска банка.
 
Церемонията по връчването на наградите “Компания на годината” се провежда за девети път, като и тази година компании от различни сектори, институции и медии се състезаваха, за да получат признание за своите положени усилия в развитие на човешкия капитал, повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги, ефективност , конкурентоспособност и иновации, клиентски подход, успешен бизнес модел, устойчиво развитие. Кандидатурите във всяка категория се оценяват от независимо жури по четири критерия – постижения в съответната категория, добри управленски практики, препоръки от партньори, както и за цялостен принос за обществото.
 
Наградите “Компания на годината” дават гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин целят да се поощри предприемачеството сред българската общественост.