Пощенска банка пусна летен бърз кредит с плащане на първата вноска след 3 месеца

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка пусна летен бърз кредит с плащане на първата вноска след 3 месеца

От 13-ти юни Пощенска банка пусна бърз потребителски кредит при промоционални условия – плащане на първата погасителна вноска след три месеца. За периода на отложеното плащане не се начислява допълнителна лихва. Промоцията ще продължи до 31-ви август, информират от Банката.

Летният бърз кредит е до 10 хиляди лева, а процедурата по отпускането на заема е изключително улеснена – клиентите получават финално одобрение в рамките на един работен ден срещу представяне на копие от личната карта и сметка за комунална услуга (ток, телефон, вода или др.). Кредитите се предлагат с или без поръчител, по желание на клиента и се погасяват на равни месечни вноски до 60 месеца след изтичане на гратисния период.

Специален бонус за кредитополучателите е безплатното издаване на кредитна карта EuroLine и международна дебитна карта от Пощенска банка. За «Летен Бърз Кредит» клиентите могат да кандидатстват във всички офиси на Пощенска Банка, EuroLine Open 24 и BRS. Допълнителна информация може да бъде получена и на горещата телефонна линия на Пощенска Банка: 0800 18 000, както и в Интернет на адрес:
www.postbank.bg
.