Пощенска банка пусна жилищен кредит с фиксирана лихва 1.75% в евро и лева за първата година

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка пусна жилищен кредит с фиксирана лихва 1.75% в евро и лева за първата година

Промоцията е в сила за всички кандидаствали за жилищен кредит до 31 декември,2005

Пощенска банка обяви промоционални лихвени проценти до 31 декември 2005 г.по жилищните си кредити в евро и лева – 1.75%, като процентите са фиксирани за първата година от периода на изплащане на кредита. Преди седмица Банката предложи и други два нови продукта, които допълнително дават сигурност на клиента, че лихвата е фиксирана – в зависимост от неговия избор, за две или три години, в евро или лева.

“Като динамична и модерна банка ние постоянно се стремим да предложим конкурентни продукти, следвайки дина миката на пазара и нуждите на клиентите ни. Нашата цел е нашите клиенти ни да получат най-добрите условия за жилищни кредити в страната”, съобщи Антъни Хасиотис, Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Пощенска банка.

Експертите по жилищно кредитиране във всеки офис на банката ще консултират клиентите за всичко необходимо относно кандидатстването за жилищен кредит и ще предлагат най-удобния за тях вариант. Процедурата е опростена, а клиентът получава предварително одобрение до 2 дни.

Пощенска банка финансира до 100% от стойността на сделката, а срокът на погасяване на кредита е до 25 години, с възможност до 24 месеца гратисен период при изплащането.

Кредитът е предназначен за закупуване на недвижими имоти, ремонт и подобрения, строеж и довършителни работи или рефинансиране на жилищни кредити от други банки.

Клиентите имат възможност да теглят допълнителен потребителски кредит при изгодни условия.