Пощенска банка пуска нов депозитен продукт «Активни пари»

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка пуска нов депозитен продукт «Активни пари»

Увеличение на лихвата с всеки месец и постоянен достъп до влога предлагат от кредитната институция

Пощенска банка пусна на пазара нов депозитен продукт – “Активни пари”. С него клиентите на трезора получават до 7% годишна лихва по вложените пари в лева и до 6% в евро – една от най-атрактивните на пазара на банкови продукти у нас. Допълнително удобство за вложителите е достъпът до средствата по влога винаги, когато имат нужда.

Срокът на новия депозит е една година, а минималната сума за откриване е 1000 лева или 500 евро. Увеличението на лихвата за този срок става всеки месец, достигайки 7% в лева в края на годината или 6% в евро. Лихвата се изплаща в края на годината с натрупване. В случай на предсрочно прекратяване на депозита, се изплаща лихва за периода, през който сметката е била в банката, обясняват от Пощенска банка.

С откриването на депозит “Активни пари” потребителите автоматично получават безплатна регистрация за услугата електронно банкиране. Ако клиентите на трезора пожелаят, могат да се възползват от допълнително улеснение – въможност за кредит с една от най-атрактивните кредитни програми на Пощенска банка – “Еластика”.

За улеснение на потребителите индивидуален депозитен план за “Активни пари” може да бъде изготвен в информационните бюра в клоновете на Пощенска банка, както и повече инфомация може да се получи на горещата телефонна линия 0800 18 000 и на
www.postbank.bg