Пощенска банка предлага 7% лихва в лева по новата спестовна сметка “Супер Мега”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка предага 7% лихва в лева по новата спестовна сметка “Супер Мега”

14 октомври 2008 г., София

Пощенска банка предлага на своите клиенти новa спестовна сметка “Супер Мега”. Продуктът предлага 7% лихва на годишна база в лева и 6% в евро. Спестовната сметка се различава от депозита с това, че клиентите могат да теглят от средствата си по всяко време. Промоционално до края на годинaтa броят тегления няма да се отразява върху високата лихва, която се начислява ежедневно за всеки лев в спестовната сметка. Няма такса или минимална сума за откриване на сметката. Спестовна сметка “Супер Мега” може да се открие за броени минути във всеки един от над 260-те клона на банката в цялата страна.

“Новият ни продукт е отговор на покачващите се лихви при кредитните продукти и отразява актуалните нуджи на нашите клиенти, които искат да пестят, но и да имат постоянен достъп до средствата си,” заяви Момчил Смърдански, началник на отдел “Депозити” в Пощенска банка.

Пощенска банка

, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с активи, възлизащи на общо 77.3 милиарда евро, и над 24 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от над 1 700 локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

В Югоизточна и Централна Европа (Нова Европа) групата присъствa в Гърция, България, Румъния, Сърбия, Полша, Турция, Украйна и Кипър. До момента групата е инвестирала над 2 милиарда евро в страните от Нова Европа.

Юробанк И Еф Джи е част от Юробанк И Еф Джи Груп – третата по големина банкова група, базирана в Швейцария. По обем на пазарна капитализация Юробанк И Еф Джи е сред водещите компании, регистрирани на гръцката фондова борса, и има над 210 000 акционери.