Пощенска банка предлага специални отстъпки за притежателите на кредитна карта EuroLine

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка предлага специални отстъпки за притежателите на кредитна карта EuroLine

11 май 2006, София

Пощенска банка предлага на клиентите на кредитна карта EuroLine специалeн пролетен каталог с отстъпки, валидни до 15 юни 2006 г. Преференциалните търговски оферти включват специални предложения в избрани магазини и туристически агенции в цялата страна.

За картодържателите на EuroLine кредитна карта туристическа агенция Алфа Тур предлага ваканция на изплащане до 3 месечни вноски без оскъпяване. В Александър Тур промоционалните оферти са валидни от юни до септември и се отнасят за клиентите, направили резервации до 31 май 2006г. Акватур предлага ваканции на изплащане до 6 безлихвени равни месечни вноски.

В избрани търговски обекти притежателите на кредитни карти EuroLine получават процентни отстъпки за различни продукти – 5% отстъпка в гуми-центрове “Диана”, в магазините на EXTREME SPORT и SEVEN SECONDS, 4% отстъпка в търговските обекти на 2ВЕ, както и специални предложения за продуктите на Vivatel. От 3 до 5% са отстъпките в търговска верига ЗОРА, а в супермаркети ПИКАДИЛИ картодържателине на EuroLine получават 3% намаление. Специални предложения за картодържателите на EuroLine имат магазините на Estee Lauder, Germanos и велосипеди “Драг”.

“Специалният пролетен каталог е достъпен, както за настоящи, така и за бъдещи клиенти на кредитна карта EuroLine”, уточняват от Пощенска банка. Всеки, който желае да кандидатства за кредитна карта EuroLine може да го направи само срещу лична карта във всички клонове на Пощенска банка, EuroLine Open 24 и БРС на телефон 0800 18 111, както и в над 5000 търговски обекта в страната.