Пощенска банка предлага летни промоционални условия по кредитна карта EuroLine

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка предлага летни промоционални условия по кредитна карта EuroLine

Пощенска банка предлага 7, 9 % лихва при теглене в брой с кредитна карта EuroLine за летните месеци. До 31 юли притежателите на EuroLine ще имат възможността да теглят пари в брой от кредитната си карта при  преференциална годишна лихва от 7,9 % (при стандартен годишен лихвен процент от 18,5%), валидна за първите 3 месеца след извършване на транзакцията, съобщават от Пощенска банка. Клиентите на EuroLine могат да теглят пари в брой на каса във офисите на Пощенска банка в страната, BRS и EuroLine Open 24.

В случай, че клиентът не разполага с достатъчна наличност по кредитната си карта, а би искал да се възползва от промоционалното предложение, може да се обади на тел. 02 9236 111, за да разбере по какъв начин би могъл да увеличи кредитния си лимит. За кредитна карта EuroLine клиентите могат да кандидатстват само с копие на лична карта и известие за  комунална услуга.

Пощенска банка е eдна от най-големите банки на българския пазар. Банката е част от гръцката EFG Eurobank Ergasias, която притежава 96.74% от активите й.