Пощенска банка предлага две кредитни карти на половин цена

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка предлага две кредитни карти на половин цена

16 февруари 2009 г., София

Пощенска банка предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти възможността да кандидатстват едновременно за кредитни карти American Express и Visa Classic и да заплатят половин годишна такса за първата година за всяка карта. Промоцията ще продължи до 31 март 2009 г.

Повече информация за промоционалното предложение и начина на кандидатстване може да бъде получена във всеки клон на Пощенска банка или в Центъра за обслужване на клиенти на телефон 0800 18 222 за American Express и 0800 18 444 за Visa Classic.

Пощенска банка

, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Гр

уп е европейска банкова организация с общи активи, възлизащи на 79.4 милиарда евро и над 24,000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си на повече от 1,700 локации и чрез алтернативни канали на дистрибуция.

Позицията ни като разрастваща се европейска финансова институция е подсилена от отличните ни финансови резултати и разширяването на присъствието ни на пазари, на които се отличаваме благодарение на богатия си опит и познания. Високата капиталова адекватност и качеството на предлаганите от нас услуги, съчетани с отдадеността на нашите служители, здравословните ни темпове на растеж и стабилни приходи, са гаранция, че ще продължим да подкрепяме възходящото развитие на бизнеса на нашите клиенти и акционери.