Пощенска банка предлага годишна лихва от 9.9% по кредитна карта EuroLine

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка предлага годишна лихва от 9.9% по кредитна карта EuroLine

Промоционалната годишна лихва важи за първите три месеца на изплащане

16 април 2006 г., София

От 14 април до 31 май 2006 г. притежателите на кредитна карта EuroLine от Пощенска банка ще ползват 9.9% годишна лихва, вместо стандартната лихва от 18.5%. Намалението важи за първите три месеца на изплащане за покупки и теглене на пари в брой, съобщават от финансовата институция.

Кредитните карти EuroLine се приемат в над 5 000 търговски обекта в страната. От края на март притежателите на кредитната карта от Пощенска банка вече могат да теглят пари в брой лесно, удобно и по всяко време на денонощието от всички банкомати с логото на БОРИКА в цялата страна.

В случай че клиентът не разполага с достатъчна наличност по кредитната си карта, а би искал да се възползва от промоционалното предложение, може да се обади на телефон 02 9236 111 и да кандидатства за увеличение на кредитния лимит.

Всеки, който желае да кандидатства за кредитна карта EuroLine може да го направи само срещу лична карта във всички клонове на Пощенска банка, EuroLine Open 24, БРС, на телефон 0800 18 111, както и в над 5000 търговски обекта в страната.