Пощенска банка подобрява условията по жилищните си кредити

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка подобрява условията по жилищните си кредити

Финансовата институция предлага по-ниски плаващи лихви за остатъчния период на изплащане – 7.4 % в евро и 7.9% в лева

28 май 2006 г., София

Пощенска банка удължава промоцията си до 31 юли с 0% лихва за първата година на жилищните кредити и обяви нови, по-ниски проценти за остатъчния период – 7.4% в евро и 7.9% в лева за остатъчния период.

Банката дава възможност на клиентите да изберат и други изгодни варианти – Жилищен кредит с плаваща лихва за целия период на изплащане, съответно 6.7% за кредити в евро и 7% в лева.

По този начин, Пощенска банка предоставя на клиентите си алтернативни програми за финансиране, съобразени с техните нужди и възможности. Освен жилищни кредити с постоянна плаваща лихва и едногодишна фиксирана лихва, трезорът предлага и програми с фиксирани лихвени проценти за първите две и три години на заема.

Всички картодържатели на кредитни карти EuroLine и American Express получават специални условия по жилищните кредити на Пощенска банка, като не заплащат такса за одобрение и обработка, която стандартно е в размер на 1.5%.

Жилищните кредити на Пощенска банка са предназначени за закупуване на недвижими имоти, ремонт и подобрения, строеж и довършителни работи или рефинансиране на жилищни кредити от други банки. Максималният срок за погасяване на кледита е 30 годин. Банката финансира до 100% от стойността на сделката, с възможност до 24 месеца гратисен период при изплащането.

Експертите по жилищно кредитиране във всеки офис на банката ще консултират клиентите за всичко необходимо относно кандидатстването за жилищен кредит и ще предлагат най-удобния за тях вариант. Процедурата е опростена, а клиентът получава предварително одобрение до 2 дни.