Пощенска банка подкрепи Годишната среща на Клуб Investor.bg “Заедно създаваме бизнеса”

FacebookTwitterLinkedInEmail

С подкрепата на Пощенска банка се проведе Годишната среща на Клуб Investor.bg “Заедно създаваме бизнеса”. Клубът си поставя за цел развитие на бизнеса у нас, налагане на добри корпоративни практики и обмен на професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите.
Мотивираща реч по време на събитието, по покана на банката, изнесе известният български пилот Марио Бакалов. Пред гостите той подчерта, че границите съществуват само в съзнанието и че стига да иска човек е възможно да постигне почти всичко, но че само желанието няма да е достатъчно. Минимум три други качества са необходими за успеха, допълни той: вяра в себе си, издръжливост и постоянство в преследването на определената цел. Никой не може да ви отнеме мечтите, трябва да се борим за тях и да не забравяме, че в живота се случва да има неуспехи и стъпки назад, но най-важното е как ги преодоляваме.
Марио Бакалов управлява най-големия пътнически самолет в света Airbus A-380. Освен пилот, той е и дългогодишен инструктор в сферата на човешкия фактор.

1-58