Пощенска банка – партньор на фондация Джуниър Ачийвмънт България

FacebookTwitterLinkedInEmail

ПОЩЕНСКА БАНКА – ПАРТНЬОР НА ФОНДАЦИЯ ДЖУНИЪР АЧИЙВМЪНТ БЪЛГАРИЯ

12 април 2006 г.

За пета поредна година Пощенска банка ще бъде домакин на ученици, включени в инициативата “Мениджър за един ден” на фондация Джуниър Ачийвмънт. Учениците, които са от престижната Национална финансово-стопанска гимназия, София, ще имат възможност да видят дейността на Банката през погледа на Изпълнителния директор Асен Ягодин, който ще им представи нагледно как се управлява финансова институция. По-късно днес децата ще се запознаят с някои ключови звена на Пощенска банка и ще участват в изпълнението на разнообразни задачи.

“Щастливи сме за пореден път да се включим в тази уникална програма на фондация Джуниър Ачийвмънт – България. Надяваме се, че възможността да съпреживеят един реален работен ден в Пощенска банка ще даде на тези деца стимул и амбиция да продължат своето образование и да се реализират успешно в България”, заяви г-н Ягодин.

Фондация “Джуниър Ачийвмънт България” организира за шеста поредна година инициативата “МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН”, която дава възможност на ученици от цялата страна от прогимназиалните и гимназиалните гласове да бъдат участници в работния ден на представители на бизнес средите, държавните институции и неправителствените организации. По традиция инициативата се провежда под патронажа на Министерството на Финансите на Република България. Фондация Джуниър Ачийвмънт организира ежегодно подобни събития в над 200 страни в света. В нея вземат участие водещи компании, наложили своята марка на международните пазари, утвърдени обществени лидери и авторитети.