Пощенска банка отново официална банка на “Стройко” 2005

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка отново официална банка на “Стройко” 2005

Документи за кандидатстване на кредити и безплатна консултация ще осигуряват експерти на институцията в рамките на изложението

22 март, София

Специален щанд, на който ще се предлагат формуляри за кандидатстване по жилищни кредити, бързи потребителски кредити с и без поръчител, както и кредитна карта Euroline, открива Пощенска банка в рамките на тазгодишното издание на строителното изложение Стройко `2005. Пощенска банка е трaдиционен партньор на “Стройко 2000”, а също така и негова официална банка.

На щанда на кредитната институция, освен всички необходими документи, ще има и консултанти, които ще отговарят на допълнителни въпроси на клиентите, свързани с всички продукти и услуги на банката.

Припомняме, че в началото на месец март Пощенска банка пусна на пазара бърз кредит без поръчител. Заемът се отпуска в рамките на един работен ден и срещу представяне на копие от личната карта и сметка за комунални услуги (ток, телефон, вода или др.) на кредитоискателя. Размерът на кредита е от 1000 до 10 000 лв. при срок за изплащане до 5 години. Погасяването се извършва на равни месечни вноски.

Жилищният кредит на Пощенска банка е с размер до 100% от стойността на сделката и максимален срок на погасяване от 25 години. Изплащането на заема може да стане на равни анюитетни или намаляващи месечни вноски. При изплащането на заема клиентите имат възможност да се възползват от гратисен период от 12 до 24 месеца.