Пощенска банка откри клон “Черни връх”

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

16 септември 2011 г., София

С официална церемония Пощенска банка откри новия си клон в София на бул. “Черни връх” 69. Домакини на церемонията бяха главният изпълнителен директор на Пощенска банка Антъни Хасиотис и изпълнителният директор Петя Димитрова. Клонът беше открит и осветен в присъствието на Любен Петров, кмет на район “Витоша”, Лиляна Христова, секретар на район “Лозенец”, клиенти и партньори на банката. Клон “Черни връх” се намира в един от най-динамично развиващите се райони на столицата в близост до проектирана метростанция. Локацията предлага пълната гама финансови продукти и услуги от портфолиото на банката.

 

IMG_3850.jpg

 

“България е в отлична форма. Това обаче все още не се усеща от хората и бизнеса. В тази ситуация продължаваме да се разрастваме и този нов клон потвърждава ангажимента ни да бъдем близко до нашите клиенти,” заяви г-н Хасиотис. “Ситуацията значително ще се подобри, когато безработицата започне да намалява, има повече работа и повече бизнес, а хората започнат да се чувстват по-спокойни за своето бъдеще. С откриването на тази нова локация се надяваме да допринесем именно за повече работни места и повече бизнес.”

Г-н Хасиотис добави: “Предложеното сливане на нашата група, Юробанк И Еф Джи, с Алфа Банк означава, че ние ще се наредим твърдо сред трите най-големи банки в България. За нашите клиенти това означава още по-силна банка, допълнителни продукти и услуги, по-широка клонова мрежа, обслужване от отлични служители. Трябва да се отбележи, че след сливането новата банка ще продължи да е изцяло частна финансова институция, лидер в Гърция и в Югоизточна Европа и сред 25-те най-големи банки в Европа. Според нас България има отлични перспективи за растеж и виждаме страната като важна част от своята бъдеща стратегия.”

Пощенска банка притежава една от най-добре развитите клонови мрежи в страната с над 200 локации в 100 града. Откриването на новия клон е част от стратегията на банката да развива и оптимизира мрежата си, като непрекъснато подобрява достъпа и удобството за своите клиенти.

 

Пощенска банка

, с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации, и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr