Пощенска банка открива обновения си клон в Свищов

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка открива обновения си клон в Свищов

Специални промоции за клиентите предлагат от финансовата институция в новооткритата локация

17 май 2006 г., Свищов

На 17 май 2006 г. Пощенска банка официално откри обновения си клон на ул.Хаджи Димитър №1 в град Свищов. Домакини на тържествената церемония бяха г-н Стефан Костов, регионален мениджър и г-н Иван Иванов, управител на Пощенска банка – клон Свищов. Специални гости на събитието бяха заместник-кметът на община Свищов г-н Емил Димитров, председателят на Общинския съвет доц. Андрей Захариев и представители на фирми от региона.

Финансовата институция предлага специални промоции за клиентите на новата локация, с чието откриване Пощенска банка продължава динамичното развитие на клоновата си мрежа.

“Новият клон е изграден изцяло според корпоративните стандарти на Пощенска банка – открити пространства, функционални и модерни мебели, които в съчетание с разнообразните продукти и отлично обслужване, ще предложат на нашите клиенти услуги на европейско ниво”, коментира Иван Иванов, управител на новоткритата локация.

Преференциални условия за продуктите в новия клон на ул. Хаджи Димитър №1 се предлагат на клиентите на Пощенска банка до 17 юни 2006 г. Жилищният кредит се предлага с нова, много ниска лихва за първата година за кредити в евро и лева и със специално намаление от 50% на таксата за одобрение и обработка на жилищните програми с фиксирани лихви за 2 и 3 години. Бързият кредит до 10 000 лева се е без такса за разглеждане на документите. Клиентите на кредити за малък бизнес могат да получат бързо финансиране до 30 000 лева без да предоставят обезпечение и без такса за разглеждане на документите. В новите клонове се предлагат още депозит “Активни пари” при висока лихва и гъвкавост, както и шестмесечно безплатно членство за кредитните карти Америкън Експрес и Виза, а кредитната карта Юролайн ще се издава безплатно.