Пощенска банка открива нов клон на бул. “Витоша” 112

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка открива нов клон на бул. “Витоша” 112

Специални промоции за клиентите на новите локации предвиждат от  кредитната институция

Специални отстъпки ще се предлагат на клиентите на новия офис, съобщиха още от кредитната институция. Сред тях са предлагане на “Летен бърз кредит” без такса за разглеждане на документите и възможност за плащане на първата вноска след 3 месеца; жилищния кредит е с 50% намаление на таксата за управление и без такса за разглеждане на документите, а клиентите, кандидатстващи за кредитна карта American Express, ще получат шестмесечно безплатно членство.

До края на 2005 година Пощенска банка планира да открие още клонове на ключови локации в цялата страна, съобщиха от ръководството на кредитната институция. Само през 2004-та Пощенска банка отвори над 20 нови и обновени клонове в по-големите градове.

Пощенска банка е eдна от най-големите банки на българския пазар. Банката е част от гръцката EFG Eurobank Ergasias, която притежава 96.74% от активите й. Една от най-динамично развиващите се финансови институции на българския пазар, Пощенска банка разполага с широка клонова мрежа от над 125 локации в страната. През миналата година Банката получи най-високият възможен кредитен рейнинг в държавата от световната рейтингова агенция Fitch Ratings. Висока оценка за въвеждането на модерни продукти и услуги и социално-активната роля на банката са и множество награди, сред които специалната награда на Министерството на икономиката за стажантските програми, двете награди на услугата електронно банкиране и жилищния кредит на банката от престижното изложение “Банки, инвестиции, пари”.