Пощенска банка открива новия си клон в Габрово

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка открива новия си клон в Габрово

6 юли 2005 г.

“Новият клон е изграден изцяло според новите корпоративни стандарти на Пощенска банка – открити пространства, функционални и модерни мебели, които в съчетание с разнообразните продукти и отлично обслужване, ще предложат на нашите клиенти услуги на европейско ниво”, коментира Нели Топалова, управител на клон Габрово.

Пощенска банка предлага специални отстъпки и предложения в новия офис до 31 август, съобщават от кредитната институция. В промоциите до 31 август бързият потребителски кредит ще се предлага без такса за разглеждане на документите, а жилищния кредит – без такса за разглеждане на документите и с 50% отстъпка от таксата за управление на кредита. Специално за клиентите на новия офис до края на август кредитната карта American Express ще се издава с 6-месечно безплатно членство, а кредитна карта EuroLine ще се издава безплатно. Клиентите могат да се възползват и от летните кредити на Банката, както и от най-новия депозитен продукт – разплащателна сметка “Активни пари” с доходност до 7% годишна лихва в лева.

Новият клон предлага денонощен трезор и разнообразни продути и услуги, както за фирми, така и за физически лица – жилищен и бърз потребителски кредит, кредитни карти, овърдрафт, депозитни продукти, електронно банкиране, бързи парични транзакции, кредити за малък бизнес и други.

Досега съществуващия клон на Пощенска банка в Габрово, който се намира на бул. “Априлов” 52, ще продължи да функционира, като предстои скорошното му реновиране.