Пощенска Банка отваря нов клoн във Варна

FacebookTwitterLinkedInEmail

29 май 2003

Панайотис Варелас – Главен Изпълнителен Директор на Пощенска банка и доц. Борис Корновски – заместник-кметът на Варна, официално откриха новата модерна триетажна сграда на варненския клон на Пощенска банка. Реконструкцията на клона във Варна е първата стъпка от цялостната промяна на корпоративната идентичност на Банката.

До края на годината всички 29 клона на Пощенска банка ще бъдат преоборудвани според новия корпоративен дизайн, подобно на клона във Варна – открити помещения, позволяващи директен контакт между клиентите и служителите на Банката.

Финансовата институция променя и корпоративните цветове на логото си. Те ще бъдат син, символ на стабилност и теракотено червен, символизиращ динамиката – посланията, които залягат в основната философия на Пощенска банка.

“Обновяването на нашия клон във Варна е първата стъпка в промяната на цялостната корпоративна идентичност на Пощенска банка. Варна е град с огромен бизнес потенциал и точно за това започваме промените от тук”, каза г-н Варелас, Главен Изпълнителен Директор на Банката. “Всички тези промени обаче няма да са само козметични – зад новия имидж стои цялостна промяна, изискваща отлична работа с клиентите и конкурентни продукти. Това е основната ни цел – да сме модерна и отзивчива към нуждите на клиентите Банка”, добави г-н Варелас.

От началото на годината Пощенска банка пусна на пазара с много голям успех няколко нови продукти – Бързите потребителски кредити с експресен отговор до 20 минути; детската спестовно-застрахователна програма “Джуниър Стар” – съвместно с AIG Life и Кредитна програма за малки и средни предприятия. Само по време на промоцията на Бързите кредити Пощенска банка е отпуснала потребителски заеми в размер на 19 милиона лева.

Варненският клон на Пощенска банка дари компютри и обзавеждане на Социалното помощно учебно заведение в града. Директорът на училището връчи грамота за дарението и благодарствено писмо на Румен Александров – директор на варненския клон на Пощенска банка.