Пощенска банка организира форум “Българският бизнес днес и утре – предизвикателства, възможности, стратегии”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка организира форум “Българският бизнес днес и утре – предизвикателства, възможности, стратегии” във Варна

Предизвикателствата пред бизнеса в региона и начините за преодоляването им бяха обсъдени съвместно с представители на общината и варненски фирми

17 ноември 2011 г., Варна

На срещата бяха обсъдени въпроси, свързани с макроикономическата ситуация на пазарите в момента, с бизнес кредитирането, както и със специфичните нужди на местния бизнес и начините за запазване на стабилни пазарни позиции по време на криза.

“Предвид сложната икономическа ситуация за нас е изключително важно да чуем проблемите, с които се сблъскват нашите клиенти, техните нужди и изисквания, и да им предложим ефективни решения, разработени според профила на всеки един от тях. В този смисъл тези срещи на регионално ниво добиват все по-голямо значение за нас. Ще продължим успешната традиция на близък диалог и през следващата година. Радваме се, че срещаме подкрепата на местната власт, защото само чрез обединяване на усилията на бизнеса, държавата и финансовия сектор можем успешно да преодолеем предизвикателствата на днешната икономическа ситуация”, заяви Янис Вуюкас, началник “Корпоративно банкиране” на Пощенска банка.

Пощенска банка се стреми винаги да бъде близо до своите клиенти, подкрепяйки техните проекти и подпомагайки превръщането на техните бизнес планове в реалност. Банката предлага широк спектър от продукти и услуги, специално създадени за нуждите на бизнеса: кредити и депозити, разплащания и управление на свободни средства, трежъри продукти и услуги, лизингови услуги, търговско финансиране, факторинг и форфетиране, инвестиционно банкиране и международни банкови услуги, както и преференциални лихвени нива и обслужване, ако бизнесът се обслужва от Юробанк И Еф Джи Груп в повече от една държава. Основните сектори на бизнеса, които банката финансира във Варна и региона, са химическа индустрия, туризъм, селско стопанство и търговия с горива.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

www.eurobank.gr

.