Пощенска банка – най-добра банка в туризма за 2008 г.

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка – най-добра банка в туризма за 2008 г.

Пощенска банка бе избрана за “Най-добра банка в туризма за 2008 г.” от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Престижната награда бе връчена на Емилия Миланова, председател на Съвета на директорите на Пощенска банка, рамките на официална церемония.

“Много сме щастливи, че получаваме това високо признание за работата ни в един от най-динамичите отрасли на икономиката в страната през последните години. През 2008 г. сме финансирали над 590 туристически обекта в цяла България. Клоновете ни в Добрич, Варна, Златни пясъци, Бургас, Слънчев бряг и Несебър са се отличили като особено активни и надеждни партньори на фирмите от туристическия бранш и тази награда е доказателство, че и ние като банка, сме подпомогнали развитието на този важен сектор на икономиката”, каза Емилия Миланова, след като получи наградата от Петър Димитров, министър на икономиката и енергетиката на Р България.

В рамките на церемонията Пощенска банка връчи и специалната награда “Клиент на American Express на годината” на хотел “Арена ди Сердика”. Отличието за най-голям брой направени транзакции с кредитната карта, която се издава ексклузивно у нас от финансовата институция, беше връчено от Асен Ягодин, изпълнителен директор на Пощенска банка, на Марио Захариев, изпълнителен директор на Феърплей Интернешънъл. Петя Димитрова, изпълнителен директор на Пощенска банка, от своя страна, връчи наградата за “Най-ефективна инвестиция в туризма” на комплекс “Сейнт Тома” в Аркутино.

БХРА е професионална браншова организация, подпомагаща развитието на хотелиерството, ресторантьорството и туристическия отрасъл в страната. Основна задача на асоциацията е обединяването на професионалистите в туризма и подпомагане на тяхната квалификация и обучение, както и осигуряване защита на правата и интересите им.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с общи активи, възлизащи на 79.4 милиарда евро и над 24,000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от повече 1,700 локации и посредством алтернативни канали на дистрибуция.

За нас в Юробанк И Еф Джи, клиентите са всичко. Гордеем се с подкрепата, която им оказваме във всеки етап от живота им, предоставяйки ефективни финансови решения, за да отговорим на техните променящи се финансови потребности.