Пощенска банка и American Express раздават награди за лоялни клиенти

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка и American Express раздават награди за лоялни клиенти

Парични награди очакват лоялните картодържатели

Пощенска банка даде старт на нова програма за лоялност за картодържатели на кредитни карти American Express. Програмата “My Rewards” награждава бонус точки за всяка трансакция, извършена с кредитни карти с логото на American Express, издадени от банката. От началото на октомври събраните точки могат да бъдат обменени за съответния паричен еквивалент. Всеки картодържател получава при старта на инициативата 100 бонус точки като подарък.

Притежателите на кредитни карти American Express могат да трупат точки при плащане на ежедневните си разходи, заплащане в търговски обекти в страната или чужбина, покупки в Интернет и дори теглене на пари от банкомат. От специалните условия не могат да се възползват единствено картодържателите, които изплащат стоки на равни месечни вноски.

Общите условия на програмата са достъпни на
www.americanexpress.bg
. Пощенска банка е ексклузивен издател на кредитни карти American Express за България.

Пощенска банка

, с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 87,2 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr
.