Пощенска банка и ИКЕА с кобрандирана кредитна карта

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка и ИКЕА с кобрандирана кредитна карта

12 септември 2011 г., София

Кредитната карта е без годишна такса за обслужване и няма такса за отпускане на кредит, а месечната такса за обслужване на кредита е в размер на 2,50 лв. и се начислява, само в случай че картата е използвана или по нея има неплатени задължения. Специално за притежателите й Пощенска банка предоставя преференциален лихвен процент и гратисен период до 45 дни.

За кредитна карта ИКЕА може да се кандидатства във всеки клон на Пощенска банка, при упълномощени служители на Пощенска банка в магазин ИКЕА, или на

https://apply.postbank.bg/

. Пощенска банка предлага и възможност на клиентите си да кандидатстват за допълнителна карта за член от семейството.

Допълнителна информация за картата може да бъде намерена на
www.postbank.bg
,
www.ikea.bg
, или на в Центъра за обслужване на клиенти на Пощенска банка на телефон 0800 18 000 (безплатен за страната).

Пощенска банка

, с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации, и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

.

***

IKEA

стъпва на българския пазар през 2011 г. с откриване на първия си магазин в София. IKEA ще навлезе на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазини на IKEA в Гърция и един в Кипър.